icon icon
icon0

Vizualizace pro monitoring a dálkové ovládání technologie

Naši odborníci jsou připraveni vám vytvořit na míru vizualizaci vaší technologie pro vzdálené monitorování a řízení. Při vývoji dbáme na funkční a grafické standardy, aby uživatelské rozhraní bylo co možná nejpřehlednější, srozumitelné a snadno ovladatelné.

Můžete využít klasického řešení na jedno dispečerské stanoviště případně variantně virtuálního dispečinku, který bude umístěn na našem, či případně vašem podnikovém serveru. K výhodám virtuálního dispečinku patří především přístup k technologii odkudkoliv z internetu. Archivovaná data jsou bezpečně uchována a zálohována na serveru a není potřeba zřizovat vyhrazené pracoviště s příslušnou výpočetní
a komunikační infrastrukturou.

https://esl.imptest.cz/

Servisní centrum pro ROTHENBERGER Brno

icon markerDukelská třída 247/69
614 00 Brno

IČ: 63473780
DIČ: CZ63473780

 

Servisní centrum pro ROTHENBERGER PRAHA

icon markerKyslíková 1984/4,
143 00 Praha

IČ: 63473780
DIČ: CZ63473780

 

70 let profesionality ROTHENBERGER

Luděk Šimka Nářadí ROTHENBERGER 31.08.2019

Všechno nejlepší (Herr) ROTHENBERGER!

Společnost ROTHENBERGER založil ve Frankfurtu nad Mohanem v roce 1949 technik Edwin Rothenberger. Nabízel nářadí, stroje a svářecí techniku svým „kolegům“ a rychle začal získávat nové a nové věrné uživatele po celé zemi.

Revolučním byl rok 1967, kdy ROTHENBERGER představil systém R, který zcela změnil práci instalatérů - odstranil nutnost používání armatur. Už nebyly nutné potrubní spojky, rozdvojky ani kolena, což šetřilo čas i spotřebovaný materiál.

Dnes má společnost 1 800 zaměstnanců, celkem osm značek a jediný cíl - spokojené zákazníky (řemeslníky), kteří dosahují produktivity díky práci s profi nářadím ROTHENBERGER.

TOP 5 produktů ROTHENBERGER

Vybrat TOP 5 produktů ROTHENBERGER je téměř nemožné, protože top je celý nabízený sortiment. Vybrali jsme tedy ty, které kupujete nejčastěji. Tady jsou.

ROMAX 3000 AC – elektrohydraulické lisovací kleště

Elektrohydraulický přistroj se síťovým provozem pro systémové lisování tvarovek do průměru 54 mm, u tvarovek z plastu a hliníku až do průměru 110 mm.

Toto zařízení dokáže slisovat tvarovku s gumovou výstelkou a tím vytvořit plnohodnotný spoj. Toto spojování je po stránce rychlosti

ROMAX 3000 AC je rychlý, lehký a bezpečný. Ideální pro sériovou výrobu fitinkových spojů, na stavbách. Kleště mají nízkou hmotnost a vyvážené těleso a práci zvládnete jednou rukou.

VÝHODY

  • 5 m dlouhý napájecí kabel
  • Servisní interval stroje na 20.000 lisování
  • Rozšířený rozsah provozních teplot: -10 °C až +60 °C
  • Píst se zasouvá automaticky po každém dokončení lisování
  • LED osvětlení k optimálnímu osvětlení pracovního místa
  • Rychlý lisovací cyklus, trvá cca. 5 vteřin
  • Hlava s čelistí může být otočená až o 360°, což umožňuje snadnou obsluhu a práci i v těžko dostupných místech.

SUPER FIRE 4 HOT BOX - Sada pro tvrdé a měkké pájení

Multifunkční profesionální hořák s odlehčenou ergonomickou rukojetí pro tvrdé pájení do 28 mm a měkké pájení do 35 mm. Ideální pro opravy a montáž topení, chladicí a klimatizační techniky i pro jiná využití jako např. odlakování nebo smršťování hadic. Při pájení na 90 % nahradí jiné kyslíkové/plynové zařízení.

S pěti výměnnými hořákovými nástavci v jednom hořáku, můžete pájet, svařovat, smršťovat, nahřívat, jakož i provádět přesnou práci. Sytém TwistNload dovoluje rychlé, bezpečné a pohodlné vyměňování typu hořáků i plamene.

MAPP, propylenový plyn vytváří stabilní plamen (2 400 °C), který umožňuje pracovat s hořákem v otočené pozici - hlavou dolů, i za mínusových teplot.

SUPERTRONIC 2000 – ruční elektrický závitořez do Ø2“

Elektrický závitořez slouží k rychlému a snadnému zhotovení přesných normovaných a bezpečných závitových spojů. Je ideální do špatně přístupných míst (rohů, šachet apod.) díky mimostřednému upínání řezacích hlav, které umožňuje řezání závitů blízko stěny.

VÝHODY

  • Bezpečné uchycení při obou směrech otáčení díky tvrzenému, prismatickému ozubenému protidržáku.
  • Absolutně stabilní uchycení řezných hlav díky přímému upnutí s aretací rozpěrným kroužkem.
  • Příjemné zacházení při práci díky velkému přepínači pro chod vpřed i vzad
  • Spolehlivý motor pro neustálé použití
  • Vysoce redukovaná převodovka s kuželovitým soukolím, indukčně kalená, 7 paralelně uspořádaných hnacích hřídelí s kuličkovými ložisky po obou stranách.
  • Vysoký a konstantní převodový moment při plném zatížení
  • Výkon motoru: Univerzální motor, 1010 W, dvojitě izolovaný dle norem VDE a CEE, odrušen proti jiskření
  • Rychlost řezání: 15-25 min-1, rychlý zpětný chod 60 min-1 (4-násobný zpětný chod díky převodovce se zpětným chodem)
  • Nenáročný na údržbu díky neustálému promazávání

ROFROST TURBO - zmrazovací zařízení

ROFROST je zmrazovací systém pro měděné, ocelové, plastové a vícevrstvé trubky. Škála využití je široká, od údržbářských a opravárenských prací, přes práce při rozšiřovaní zařízení v oblasti sanitárních a topenářských instalací.

Efektivně a bezpečně zmrazuje rozvody vody a topení díky chladícímu prostředku. Mobilní aplikace ROFROST App poskytuje údaje o době zmrznutí.

VÝHODY

  • Bezpečné zmrazovaní: teploměr na zmrazovacích objímkách jako ukazatel kompletního zmrazení trubky
  • Redukční vložky v různých velikostech na všechny běžné průměry potrubí
  • S pomoci flexibilních hadic a jednoduchého upínacího sytému nepředstavuji ani práce nad úrovni hlavy a ve vynucených polohách žádný problém
  • Extra tenký utahovací systém pro použití v těsných prostorech
  • Použití tepelně vodivé pasty garantuje optimální pokrytí ledem. Zabraňuje vzniku vzduchových bublinek mezi zmrazovacími kleštěmi a trubkou. Není nutné trubku pokropit vodou

R600 – čistička potrubí na Ø 20-150 mm se sadou spirál

Spolehlivá a výkonná čistička potrubí pro práci v servisní oblasti, v nemocnicích a pro komunální zařízení. Univerzální využití v interiérech i exteriérech. Výkonný motor pracuje spolehlivě i při silně ucpaných potrubích.

VÝHODY

  • Přímé napojení 16 mm a 22 mm spirál
  • Se zásobníkem pro spirálu možný i Ø 8 a 10 mm (volitelné)
  • pracovní délka 50 m, s Ø 16 mm spirály S
  • pracovní délka 60 m, s Ø 22 mm spirály S

Přijďte si vybrané stroje „osahat“ naživo do showroomu a prodejny v Brně. Sídlí na Dukelské třídě 247/69 a otevřeno máme každý všední den od 7 do 16 hodin.

Objednat si je všechny můžete (kdykoliv) na http://www.esl.cz/naradi-rothenberger.

Doba sdílená v půjčovně nářadí v Brně

Chápeme, že speciální "vercajk", který potřebujete párkrát do roka, se nevyplatí hned kupovat. Žijeme v době sdílení, proto vám nabízí možnost pronájmu nářadí a strojů v půjčovně nářadí v Brně. Pronajmete si stroj za pár kaček a jen na dobu, kdy ho skutečně potřebujete. Katalog půjčovaného nářadí, ceník a podmínky pronájmu najdete na http://www.esl.cz/pujcovna-naradi.

Pronajmout si u nás můžete lisovací, zmrazovací a pájecí techniku, nářadí na opracování plastových a ocelových trubek a mnoho dalšího.

 

 

 

Kvalita prověřená časem

Díky nářadí a strojům ROTHENBERGER pracují profesionální řemeslníci po celém světě s profi vybavením, a to už 70 let. A tomu se říká „KVALITA PROVĚŘENÁ ČASEM“.

 

E S L, a.s.

Dukelská třída 247/69
614 00 Brno

www.esl.cz

e: rothenberger@esl.cz
t: +420 545 240 706

 

70 let profesionality ROTHENBERGER

Prohlédněte si e-shop kategorii na měření

Všechno nejlepší (Herr) ROTHENBERGER!

Společnost ROTHENBERGER založil ve Frankfurtu nad Mohanem v roce 1949 technik Edwin Rothenberger. Nabízel nářadí, stroje a svářecí techniku svým „kolegům“ a rychle začal získávat nové a nové věrné uživatele po celé zemi.

Nejsme jen obchod

Poskytujeme komplexní služby od návrhů a realizace technických zařízení budov a MaR, až po výroby technologických prvků nebo prodeje a servisu specializovaných produktů.

Jsme vám k dispozici

Vyberte si na které z poboček nás navštívíte, nebo nás rovnou kontaktujte nevíte-li si s něčím rady:

Servisní centrum pro ROTHENBERGER Brno

Dukelská třída 247/69
614 00 Brno

IČ: 63473780
DIČ: CZ63473780

 

Telefon:+420 545 240 706

mail:rothenberger@esl.cz

Servisní centrum pro ROTHENBERGER PRAHA

Servisní centrum pro ROTHENBERGER PRAHA

Kyslíková 1984/4,
143 00 Praha

IČ: 63473780
DIČ: CZ63473780

 

Telefon:+420 545 240 706

mail:rothenberger@esl.cz