icon icon
icon0

Vizualizace pro monitoring a dálkové ovládání technologie

Naši odborníci jsou připraveni vám vytvořit na míru vizualizaci vaší technologie pro vzdálené monitorování a řízení. Při vývoji dbáme na funkční a grafické standardy, aby uživatelské rozhraní bylo co možná nejpřehlednější, srozumitelné a snadno ovladatelné.

Můžete využít klasického řešení na jedno dispečerské stanoviště případně variantně virtuálního dispečinku, který bude umístěn na našem, či případně vašem podnikovém serveru. K výhodám virtuálního dispečinku patří především přístup k technologii odkudkoliv z internetu. Archivovaná data jsou bezpečně uchována a zálohována na serveru a není potřeba zřizovat vyhrazené pracoviště s příslušnou výpočetní
a komunikační infrastrukturou.

https://esl.imptest.cz/

Servisní centrum pro ROTHENBERGER Brno

icon markerDukelská třída 247/69
614 00 Brno

IČ: 63473780
DIČ: CZ63473780

 

Servisní centrum pro ROTHENBERGER PRAHA

icon markerKyslíková 1984/4,
143 00 Praha

IČ: 63473780
DIČ: CZ63473780

 

Slavnostní otevření nového servisního centra

Václav Plšek Nářadí ROTHENBERGER 21.12.2021

Ke konci roku 2021 jsme se rozšířili o další prostory. Slavnostně jsme přestřihli stuhu a pokřtili novou budovu v areálu naší firmy. Stavba má 2 podlaží a bude sloužit k více účelům.

Spodní podlaží slouží především jako skladové prostory. Tyto prostory mají 3 sekce, přičemž každá z těchto sekcí náleží jinému útvaru. Dvě z těchto sekcí jsou propojeny a vybaveny portálovým jeřábem s nosností až 3.200 kg. Veškeré regály jsou paletové s odpovídající nosností.

Horní patro nad skladovými prostory slouží jako servisní centrum nářadí ROTHENBERGER. Hlavní servisní místnost je vybavená vysokonapěťovým přívodem elektřiny, zabudovaným kompresorem, hydraulickým zvedacím vozíkem a dalšími speciálními dokovacími zařízeními ROTHENBERGER na měření jednotlivých strojů.

 

Servisní centrum ROTHENBERGER

Zázemí odpovídá požadavkům moderního servisního centra, kde dochází k opravám, revizím, kalibracím a aktualizaci softwaru jednotlivých zařízení.

Servisní centrum ROTHENBERGER - Hlavní pohled  Servisní centrum ROTHENBERGER - regály na náhradní díly  Servisní centrum ROTHENBERGER - regály na opravené nářadí

Sklad pro hotové výrobky

Tento sklad slouží k uložení hotových výrobků naší strojní výroby. Výrobky zde uložené čekají na expedici k zákazníkovi nebo jsou určeny k osobnímu odběru.

Sklad hotových výrobků - Pohled dovnitř  Sklad hotových výrobků - Manipulace s výrobky  Sklad hotových výrobků - rozsáhlá expedice souboru výrobků 

Sklad materiálu na výrobu výměníků (KIT)

KIT je předdefinovaný materiál pro rychlou a efektivní výrobu skládaných deskových výměníků. Prakticky lze říci, že máme skladem desítky těchto výměnínků uložených v KITu.

Sklad KITu - Bedny s materiálem  Sklad KITu - Uložený materiál  Sklad KITu - Vyrobené výrobky

 

Slavnostní otevření nového servisního centra

Prohlédněte si e-shop kategorii na měření

Ke konci roku 2021 jsme se rozšířili o další stavbu. Slavnostně jsme přestřihli stuhu a pokřtili nové prostory naší firmy. Stavba má 2 podlaží a bude sloužit především jako skladovací prostory a v horním patře vzniklo nové servisní centrum nářadí ROTHENBERGER.

Nejsme jen obchod

Poskytujeme komplexní služby od návrhů a realizace technických zařízení budov a MaR, až po výroby technologických prvků nebo prodeje a servisu specializovaných produktů.

Jsme vám k dispozici

Vyberte si na které z poboček nás navštívíte, nebo nás rovnou kontaktujte nevíte-li si s něčím rady:

Servisní centrum pro ROTHENBERGER Brno

Dukelská třída 247/69
614 00 Brno

IČ: 63473780
DIČ: CZ63473780

 

Telefon:+420 545 240 706

mail:rothenberger@esl.cz

Servisní centrum pro ROTHENBERGER PRAHA

Servisní centrum pro ROTHENBERGER PRAHA

Kyslíková 1984/4,
143 00 Praha

IČ: 63473780
DIČ: CZ63473780

 

Telefon:+420 545 240 706

mail:rothenberger@esl.cz